1. Poista tiedot sovelluksesta
- Facebook, Twitch, Kick: avaa SplitCam → napauta + (Kanavat) → avaa kanava → Poista kanava.
- YouTube (SplitCam Androidille, versio 6.10.16 tai uudempi): avaa SplitCam → napauta + (Kanavat) → Lisää uusi kanava → YouTube → Kirjaudu ulos tililtä. Tämä peruuttaa SplitCamin käyttöoikeuden Googlessa ja poistaa sovellukseen tallennetut YouTube-tiedot. Tietojen poistaminen SplitCamissa ei muuta YouTubessa mitään: lähetyksesi, tallenteesi ja kanavasi tiedot säilyvät siellä, kunnes poistat ne YouTubessa tai YouTube Studiossa.
- YouTube (SplitCam iOS:lle, Windowsille ja macOS:lle sekä Androidille tarkoitetun SplitCamin aiemmat versiot): poista YouTube-kanava tai kirjaudu ulos YouTubesta sovelluksen kanava-asetuksissa. Jos haluat peruuttaa SplitCamin käyttöoikeuden Googlessa, käytä vaihetta 3.
- Tai poista SplitCamin asennus — silloin kaikki sen tiedot poistuvat laitteelta.
2. Peruuta SplitCamin käyttöoikeus Facebookissa
- Facebook → Asetukset ja yksityisyys → Asetukset → Yritysintegraatiot (tai Sovellukset ja sivustot) → SplitCam Live Streaming → Poista.
- Voit myös poistaa julkaisut, videot ja tapahtumat, jotka SplitCam on julkaissut aikajanallesi tai sivullesi (esimerkiksi livelähetystesi tallenteet). Tallenteet säilyvät Facebookissa, kunnes poistat ne sieltä.
3. Muut palvelut
- YouTube: avaa security.google.com/settings/security/permissions → SplitCam → Poista pääsy. Androidille tarkoitettu SplitCam (versio 6.10.16 tai uudempi) poistaa tämän jälkeen kanavan ja tallentamansa YouTube-tiedot seuraavassa viikoittaisessa kirjautumistarkistuksessa, joka tehdään sovelluksen käynnistyessä. Muissa SplitCam-sovelluksissa ja Androidille tarkoitetun SplitCamin aiemmissa versioissa poista YouTube-kanava myös sovelluksesta (vaihe 1).
- Twitch: Asetukset → Yhteydet → SplitCam → Katkaise.
- Kick: Asetukset → Yhteydet → SplitCam → Katkaise yhteys.
Poistopyyntö sähköpostitse
Jos et pysty noudattamaan yllä olevia ohjeita, kirjoita osoitteeseen support@splitcam.com aiheella ”Tietojen poistaminen” ja kerro tilisi nimi. Poistamme hallussamme olevat sinua koskevat tiedot mahdollisimman pian, viimeistään 7 päivän kuluessa, ja vahvistamme poiston sinulle sähköpostitse. SplitCamin palvelimet eivät tallenna tilisi tietoja, joten useimmiten vaiheet 1–3 riittävät. Tietojen poistaminen pyynnöstäsi ei muuta YouTubessa mitään.
Katso myös tietosuojakäytäntömme ja käyttöehtomme. MyDocs Ltd.