1. Verwijderen in de app
- Facebook, Twitch, Kick: open SplitCam → tik op + (Kanalen) → open het kanaal → Kanaal verwijderen.
- YouTube (SplitCam voor Android vanaf versie 6.10.16): open SplitCam → tik op + (Kanalen) → Nieuw kanaal toevoegen → YouTube → Uitloggen bij YouTube. Hiermee wordt de toegang van SplitCam bij Google ingetrokken en worden de in de app opgeslagen YouTube-gegevens verwijderd. Het verwijderen van gegevens in SplitCam verandert niets op YouTube: je uitzendingen, opnamen en kanaalgegevens blijven daar staan totdat je ze verwijdert in YouTube of YouTube Studio.
- YouTube (SplitCam voor iOS, Windows en macOS, en eerdere versies van SplitCam voor Android): verwijder het YouTube-kanaal of log uit bij YouTube in de kanaalinstellingen van de app. Gebruik stap 3 om de toegang van SplitCam bij Google in te trekken.
- Of verwijder SplitCam van je apparaat — daarmee worden alle gegevens van de app gewist.
2. Toegang van SplitCam op Facebook intrekken
- Facebook → Instellingen en privacy → Instellingen → Bedrijfsintegraties (of Apps en websites) → SplitCam Live Streaming → Verwijderen.
- Je kunt ook de posts, video's en evenementen verwijderen die SplitCam op je tijdlijn of Pagina heeft geplaatst (bijvoorbeeld opnamen van je livestreams). Opnamen blijven op Facebook staan totdat je ze daar verwijdert.
3. Andere platforms
- YouTube: open security.google.com/settings/security/permissions → SplitCam → Toegang intrekken. SplitCam voor Android vanaf versie 6.10.16 verwijdert daarna het kanaal en de opgeslagen YouTube-gegevens bij de eerstvolgende wekelijkse controle van je inlog, die plaatsvindt bij het starten van de app. Verwijder in de andere SplitCam-apps en in eerdere versies van SplitCam voor Android ook het YouTube-kanaal in de app (stap 1).
- Twitch: Instellingen → Verbindingen → SplitCam → Verbinding verbreken.
- Kick: Instellingen → Verbindingen → SplitCam → Intrekken.
Verwijdering aanvragen per e-mail
Lukt het niet om de bovenstaande stappen uit te voeren? Stuur dan een e-mail naar support@splitcam.com met als onderwerp ‘Gegevens verwijderen’ en vermeld de naam van je account. We verwijderen de gegevens die we over jou bewaren zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 7 dagen, en bevestigen dit per e-mail. De servers van SplitCam slaan je accountgegevens niet op, dus in de meeste gevallen zijn stap 1, 2 en 3 voldoende. Het verwijderen van gegevens op jouw verzoek verandert niets op YouTube.
Zie ook ons Privacybeleid en onze Gebruiksvoorwaarden. MyDocs Ltd.